DAGENS TILBAKEBLIKK

TRADISJONER

Roastbeaf er jo gammelt nytt, smaker likevel godt servert med pepperrotkrem og røstipoteter. Synes det er en lur måte å bruke opp kalde poteter og få varierte dem på.

De er veldig gode
Det er litt vanskelig å være helt nøyaktig i denne oppskrifta. Hør bare her: 1-2 rå poterer, 3-4 kokte poteter, en bit sellerirot eller gulerot eller søtpotet, eller løk.
Litt av hvert her spør du meg, men det funker.
1 egg ,salt og pepper.
Bruk en skje til å legge passe store deigbiter i varm panne. Ligner på rislapper. Ferdig når de er gylne og gjennomstekt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?