MARINERTE KYLLINGVINGER/BRYST
EN ENKEL LITEN SNACK FOR VARME SOMMERKVELDER MED BARN OG BARNEBARN
Enten du griller ute eller du legger den til grilling i stekeovnen, så er dette smakfullt og litt annerledes.
Først laget jeg marinade nr.1.
Den besto av:
2 dl mager yoghurt naturell,
2 ts chilipulver
1ts gurkemeie
1 ts cummin
1 ts paprikapulver
Rør rundt, bland godt og legg kyllingvingene, låret eller bryster godt nedi.
Så laget jeg marinade nr. 2.
Dette er oppskriften på den:
1 sitron saften av
2 fedd hvitløk
1 ss revet ingefær
Sørg for at kjøttet er helt dekket av marinaden.
Marinade nr.3 ble med skam å melde kjøpt i pose, den smakte American barbecue.
Godt det og.
Kjøttet lot jeg stå i 4-5 timer i marinaden før jeg stekte kyllingvingene på høy varme.
Alt etter hva slags kjøtt du velger og hvor store biter du har, du må regulere både varmen og steketida etter det.
Vi valgte å servere vingene med pommes frites og en frisk salat, men man velger det selv. Ris, brød eller bare salat er noen av mulighetene man har.
For flere marinader, klikk her
Enten du griller ute eller du legger den til grilling i stekeovnen, så er dette smakfullt og litt annerledes.
Først laget jeg marinade nr.1.
![]() |
Her var India på besøk |
2 dl mager yoghurt naturell,
2 ts chilipulver
1ts gurkemeie
1 ts cummin
1 ts paprikapulver
Rør rundt, bland godt og legg kyllingvingene, låret eller bryster godt nedi.
Så laget jeg marinade nr. 2.
![]() |
Denne var sterkest |
1 sitron saften av
2 fedd hvitløk
1 ss revet ingefær
1 chili
1 dl oljeSørg for at kjøttet er helt dekket av marinaden.
Marinade nr.3 ble med skam å melde kjøpt i pose, den smakte American barbecue.
Godt det og.
Kjøttet lot jeg stå i 4-5 timer i marinaden før jeg stekte kyllingvingene på høy varme.
Alt etter hva slags kjøtt du velger og hvor store biter du har, du må regulere både varmen og steketida etter det.
![]() |
Ren fingermat |
Vi valgte å servere vingene med pommes frites og en frisk salat, men man velger det selv. Ris, brød eller bare salat er noen av mulighetene man har.
For flere marinader, klikk her
Kommentarer
Legg inn en kommentar