SJOKOLADEKAKE MED SALT KARAMELL ER SUPER "IN" FOR TIDEN
DET ER JO IKKE UTEN GRUNN, FOR DET SMAKER JO HELT FANTASTISK. DENNE GANGEN SERVERTE JEG DET SOM DESSERT. Det med å ha salt sammen med det søte for at begge smakene fremhevet er jo ikke nytt. Karamell med salt smak har en egen snert som for de fleste av oss er lekker og attraktiv. Har nok sagt det før, men gjentar det gjerne, her hos oss er vi glad i søtt, men det kan jo ikke være hverdagskost. Så snart vi har gjester leter vi fram dessert og kakekunster. Denne gangen gikk jeg for en enkel brownie i langpanne. Den salte karamellen kommer som et smakforsterker til denne. Etter at vi og gjestene våre hadde spist den lette fiskeforma til hovedrett, så tenkte jeg at det var greit med noe som både var mektigere og med mer kalorier. Et dryss med salt Oppskrift 1 dl kremfløte 100 gr sukker 50 gr smør 1 ts maldonsalt Varm opp fløten til kokepunktet. Trekk kjelen av platen og la stå. I en annen kjele smelter du sukker til gylden karamell. Ikke rør i sukkeret, men vend på g