ENGANG VAR LØKSUPPE LITT BOHEMSK OG FRANSK STILIG
DET ER VIRKELIG EN SMAK AV 80-TALLET En skarp kniv og mye løk Nå er det derimot bare ei lett og smakfull suppe til å ha på kjølig friske høstdager. Du verden så mye løk man må kutte. Hvis du overlever å skjære så mye løk, da får du en varm og deilig kveldsmat. Oppskrift 1 ss nøytral olje 2 fedd hvitløk 5 gule løk 1,5 l kyllingkraft/oksekraft 1 ts balsamicoeddik Ristede loffskiver salt /pepper mye revet sterk ost Stek løk og hvitløk i oljen til den er lett gylden.Den skal være karamellisert. Det er bedre å steke denne litt for lenge en motsatt, det er dette som gir den gode søte smaken på suppa. Ha over kraft og eddik, og la det småkoke i 30 min. Servering Sm ak til med salt og pepper, server rykende varm Husk: legg ei skive med ristet brød på hver suppebolle og topp det med mye ost, sett inn i varm stekeovn til osten smelter. Server med et godt glass rødvin til Klikk her