KAKEBAKING AV APPELSIN/SJOKOLADEKAKE
BAK ALLTID EI KAKE TIL HELGA Den fungerte godt som fødselsdags kake Et gammelt jungelord, jeg mener kjøkken-ord. Kommer kanskje ut på ett, i alle fall er mitt kjøkken å regne som en jungel av og til. Apekatter, hyener, primitive folkeslag osv osv....rotet meg visst litt bort her, tilbake til kaka. Yess! et stk stor sjokladekake er klar til pynting i morra. For å si det selv, huser skinner ikke akkurat, men ganske nær. Vi går ikke NED med flagget til topps, vi går til sengs. God natt P:S neste dag Oppskrift på kaka: 3 egg 250 gr marg 4 ½ dl sukker 6 dl hv.mel 3 ts bakepulver 2 ts vaniljesukker 3 ss kakao 4 - 5 ss appelsinmarmelade 2 ½ dl melk Pisk eggedosis og smelt og avkjøl marg, ha i eggedosis Bland det tørre, haes vekselvis med melk og app. .marm Stekes i langpanne midt i ovnen 180 c i ca 20 – 30 min FYLL 125 gr. marg 300 gr. melis 100 gr kokesjokolade 2 ts. vaniljesukker 4 ts pulverkaffe el. Vanlig Kaffe Smelt sjokoladen i smøret, bland i sik