PAVLOVA PÅ 17.MAI
DET KAN IKKE GJØRES SÅ MYE BEDRE Etter min smak. Slik vi feiret vi med en liten Pavlova toppet med vaniljekrem og bær. Skulle kanskje ha hatt med et flagg Det er godt med kaffe til kaker Her er den i all sin prakt. Men så var det slutt på morroa. Tomt fat sier jo noe om hvor morsomt det egentlig var. Dette er jo et av de mest tydelige bildene av hvordan det var FØR og hvordan det ble ETTER. Som dere skjønner vi liker Pavlova. Bare for at alt skal være rett, vi spiste ingen is på dagen. Oppskrift på marengsbunn 6 eggehviter 250 g sukker 2 ts bringebæreddik 1 ss maizenna Skill eggene. Pass på at det ikke blir med noe av eggeplommen oppi eggehviten, for da får du ikke pisket den stiv. Pisk eggehvitene og halvparten av sukkeret til en løs marengs. Tilsett resten av sukkeret og pisk videre til du får en glatt, skinnende og stiv marengs. Bruk en kjøkkenmaskin. Hvis du ønsker en litt seig konsistens på Pavlovaen, kan du til