IKKE DET FØRSTE FORSØKET PÅ SYLTET FENIKKEL,
MEN KANSKJE DET BESTE. Hva i alle dager er dette? Og hva bruker man dette til? Enda viktigere, har det noen helsegevinst? Helsegevinsten ligger rett og slett i at du spiser enda mer grønnsaker, det vet vi jo er bare en fordel. Bruksområdet er som oftest som tilbehør til fisk, kylling, ved siden av koteletter eller ei ribbe som ikke skal ha følge av surkål for eksempel. Jeg har til og med sett noen spise det som smaksetter til brød med kokt skinke og majones. Det blir vel litt likt syltede agurker som jo de fleste har et forhold til. Dette er en super lettvint og billig måte å holde grønnsaker friske og sprø. Når man lager selv kan man og styre hvor søtt-surt man ønsker det. Da kan man og ha i andre smaker som man ønsker å prøve. Så er det bare å sette igang Friske og sprø Nå er jeg klar til å snitte, kutte og knuse. Dette var de grønnsakene jeg ville ha med denne gangen. Det ferdige produktet Oppskrift 1-2 fenikkel 3-4 fedd med hvitløk 2 ts sennepsfrø 1 chili