Innlegg

Viser innlegg fra februar 10, 2013

DET BLIR MYE FISK

Bilde
SÅNN ER DET NÅR JEG SER MEG OM ETTER MAGER, SUNN MAT Dette er seifileter, ca3-400 gr, nok til to. Lagt på ei seng av hakket fenikkel og løk. Over har jeg salt, pepper og en dæsj sitron. Rett inn i forvarmet stekovn 180C i 15-20 min. Hvis man ikke teller kalotrrier så kan en helle over en skvett creme fraich rørt sammen med et egg. Ikke bruk sitron sammen med melkemat. Den skiller seg ganske lett.  Avslutt med litt brødrasp. En lekker liten fiskerett uten mange fiksfakserier. Idag derimot dekker jeg med folie og serverer med revne gulrøttet et revet eple og poteter Legg til bildetekst

MAGER KOST

Bilde
DU MÅ IKKE TRO AT JEG HAR  AVSLUTTET KOSTHOLDS REGIMET ALLEREDE Torsken var flott Her er en lettvint og god og mager middag. kokte torskestykker med kokte poteter og spinat. Noen småbiter chorizopløse funnet i kjøleskapet. Stekt og blandet med spinaten. Det løftet smaken og ga meg noe ekstra til en ellers smakløs rett.

DIETT DAG 7.

Bilde
ER LITT FORNØYD MED DEN FØRSTE UKA. Har ikke bestemt meg for om jeg starter om igjen på denne menyen eller lager en ny for neste 7 dagers peoiode. Den nye vekta gav ei opptimistisk melding, minus 1,4 kg! Fornøyd jeg? Bare fornavnet. Lørdag drakk jeg et glass rødvin, tenker det får være belønning denne uka. Ellers drikker jeg 1-2 l vann. Jeg lar det stå på benken. Rett fra krana blir for kaldt på denne årstida. Dagen starter med kaffe og det går alltids med 1 kopp te og i løpet av dagen. Frokost: Jeg stoler på havregrøtens sunne nærende kraft. Dessuten liker jeg den, men mager yoghurt med gryn og litt bær er og et godt alternativ. En til to skiver grovt brød med magert pålegg kan selvsagt være greit. Lunsj: Det ble en av de vanlige salatene mine med salatblader, rukkula, tomat, purre og 1 ss kikerter. Dressing balsamico litt salt og en dusj olivenolje. Idag hadde jeg litt kylling til overs fra en middag tidligere. Det ble en mettende og smakfull salat. Ca 180-200 gr pr fi