Innlegg

Viser innlegg fra mars 12, 2017

NÅ GJØR JEG DET IGJEN, KYLLINGEN KOMMER FRAM,

Bilde
MARINADEN BLANDES OG KYLLINGFAVORITTEN ER PÅ GANG. Det er den som er marinert i appelsin, ingefær, hvitløk og chili. Den jeg lager så ofte som mulig. Den som familie og venner, alle jeg har servert den til, gamle og unge, alle sier "oi, dette var godt, eller, nam hvor godt dette var." Noe i den retning i alle fall. Det aller viktigste for meg er jo tross alt, at vi som deler seng og bord liker det og gleder oss når den er på gang. Alltid med engangshansker, spesielt kylling kjøpt i utlandet kan ha uønskede bakrterier Slik ser kjøkkenbenken min ut etter at delingen er foretatt. Det er ganske mye mat, vi kommer nok til å spise rester utover i uka som kommer. Deretter legger jeg alt dette kjøttet i marinade i 3-4 t. Ei lekker, velsmakende smørje OPPSKRIFT 1 hel kylling ca 1 1/2 kg Skyll og tørk kyllingen, Del den i 2, ta bort ryggbeinet.  Hver halvdel deles så i 4 stykker, hvert lår i to , hvert bryst i to. Følg de naturlige leddene da får du biter som ikke g