SIST DENNE FISKESUPPA STO PÅ BORDET VÅRT
DEN GANGEN VAR DET TIDLIG SOMMER OG VI HADDE BRUK FOR NOE SMAKFULLT Nå er det sen vinter og vi har igjen bruk for noe smakfullt. Bare så du vet det, med denne fiskesuppa kan du få smakene så milde eller sterke som du bare ønsker. Sent i januar, med et smakspanel som ikke takker nei til litt hot mat og mellom oss sagt, til og med av og til trenger å fyres litt, så ble det den sterke varianten hos oss denne gangen. Valgte det bildet med nesten bare grønt, det er det jeg savner for tida. Fiskegryte el suppe Oppskrift til 4 prs. 5-600 gr renskåret fisk (torsk/sei/ørret/laks) 3 gulrøtter 1 løk 1 liten fennikel 4 poteter 1 ss revet fersk ingefær 2 fedd hvitløk 1 chili 1 stilk brokkoli 3-4 vårløk 1 pott med fersk koriander 1 boks kokosmelk 1/2 l fiskekraft(buljong) 3 ss soyasaus el fishsaus 1/2 ts gurkemeie 1/2 ts chilipulver 1/2 ts fennikel frø 1/2 ts korianderfrø 2 ts currypaste 1 lime saften av salt pepper solsikke el rapsolje til steking. Denne gryta/suppa forbered