SÅ VAR DET VARM SUPPE ETTER EN VÅRTUR MED DAMENE IGJEN
BØKESKOGEN ER KLAR TIL Å VISE SEG I FULL VÅRSKRUD, GRØNN OG VAKKER MED HVITVEIS TEPPE VED FØTTENE Som alltid må vi avslutte med noe godt å spise. Denne dagen ble maten servert ved spisebordet mitt. Disse damene har tilbydd seg å avlaste mitt faste smakspanel når det passer. Det høres jo lovende ut, både for meg og dem. Sellerirot suppe, en uventet smaksopplevelse Oppskrift for 4–6 personer Sellerirotsuppe 500 g sellerirot 5 vanlige poteter 3 selleristenger 2 store hvitløksfedd 1 raus kvast rosmarin 1,5 l god hønsekraft 1 Amalfi-sitron (får du på Meny eller Jacobs, eller vanlig økologisk), finrevet skall og saften 1/2 dl god ekstra virgin olivenolje salt og pepper Honningristede bønner til toppingen 1 boks (ca 400 g) hvite bønner (butter beans) 2 hvitløksfedd, finhakket 1 ss flytende honning 0,5 dl olivenolje noen kvaster rosmarin 1 ts paprikapulver salt Skrell og skjær sellerirot (500g) og potet (5 vanlige) i små terninger