LUKSUSMUFFINS
FINS DET? JA, DET KAN JEG LOVE DEG. Siden det er første gangen jeg lager muffins eller som det heter på "nytt norsk" cupcakes, så syntes jeg det var like godt å ta i litt. Jeg ville ha kaker som smakte så godt som jeg kunne klare og kaker som så ut som om mesterbakerne hadde vært her. Du får se på bildene om utseendet besto prøven, men smaken kan både smakspanelet, jeg og dem som var gjester og spiste kakene gå god for. Det kan jo tenkes at jeg må ha et kurs i å sprøyte på kaker, men jeg stoler fremdeles på at "øvelse gjør mester". Berre lekkert Halve morroa er å se hvor flott kakene ser ut inni... Så rød som bare det. Det er nesten sånn at man ikke tør å sette tennene i. Oppskrift 125 gr smør 2 egg 1,5 dl sukker 2 dl kesam 1 dl kefir 4,5 dl hvetemel 2 ts bakepulver 1 ss kakao noen dråper rød matfarge(ikke konditorfarge, den er for blass) 1 liten kokt rødbete Ostekrem 150 gr kremost naturell (Philidelfia) 1