KANSKJE JEG KAN KALLE DETTE SASHIMI?
HAR JO SAGT FØR AT JEG VET EGENTLIG IKKE HVA DETTE HETER. SOM EN LITEN SMAKEBIT OG OPPSTART TIL FREDAGSKVELDEN ER DET UTMERKET Vi har gradvis og nesten uten å merke det blitt veldig glade i sushi og maki. Underveis har jeg også skjønt at det er veldig godt å kombinere de deilige friske smakene uten å prøve å være som japanerne. Det fins mange varianter der ute som jeg ikke har oversikt over. Vi har jo trening i å spise rå fisk Alt jeg trenger for å lage denne maten finner jeg i spiskammeret, andre kaller det for Meny sentrum. For meg fungerer det som et spiskammer. Alt fins der, godt ivaretatt av dem som jobber. kvaliteten er god, og hjelpsomheten er stor. Hvis jeg står fast og mangler ideer, så kan de hjelpe med det og. Oppskrift Laks fra Frøya eller Salma avocado soyasaus syltet ingefær chili majones sesamfrø Med vilje så skriver jeg ikke mengde, det må være etter hvor mye du tenker det blir spist. hos oss delte to stykker en slik tallerken. Det er verdt å huske