FISKEKAKER MED POTET
I ET HVERT KJØKKEN OPPSTÅR SPØRSMÅLET, HVA GJØR VI MED RESTENE?? Og i enhver familie avsløres forskjellige meninger og holdninger. For å sikre meg full komntroll og selvstendige avgjørelser, benytter jeg sjansen når vi to er alene og trenger noe mat. Hva inneholdt kjøleskapet da? Jo, to gode stykker med lettsaltet torsk, oppbevart i laken sin, og noen rester av kokt laks. Dem renset jeg for skinn og ben og la i en bolle. Så var det 4 kokte poteter av god størrelse. Skrelt og revet fikk fisken selskap i bollen sin. Deretter hadde jeg i ca 2 ss med ferdigkokte selskapserter, Litt salt, pepper, most hvitløk, finhakket chili, persille og gressløk , tilslutt 1 egg. Dette rørte jeg godt sammen, det så slik ut: En mos med smak Hvis jeg hadde vært skrudd slik sammen at frityrsteking kom av seg selv, så hadde det nok vært på sin plass nå. Du kan rulle til kuler med griljermel og frityrsteke. Det er imidlertid ikke det jeg gjør, jeg pannesteker. De ser jo flotte ut Det