Innlegg

Viser innlegg fra desember 6, 2020

HVA GJØR DU NÅR DU GÅR TRØTT AV POTETER?

Bilde
 DU BRUKER KANSKJE RIS ELLER PASTA AV FORSKJELLIG SLAG? Det er jo ei grei løsning, men man kan jo også variere hvordan poteter serveres. For 5-6 år siden besøkte jeg Roma og ble kjent med en matrett som het Pommes Anna, kanskje best oversatt til Anna poteter. Det er allikevel litt mer swung over det opprinnelige navnet, og det har du kanskje skjønt, jeg liker at det er litt swung over ting. Du har kanskje lyst på å vite litt mer om denne Romaoppdagelsen min? Vel jeg lager den med små og store mellomrom, så her kommer den i sin fulle glory. Som du ser så bruker jeg aluminiumsfolie i bunnen av den lille ildfaste forma. Det er ikke særlig vakkert, det er bare rein latskap, men jeg gidder ikke å skure fastbrente matrester i timevis. Dette ser vel gyllent og deilig ut. Det smaker den også. Oppskrift for 1 person 2 mellomstore poteter 1 fedd hvitløk finhakket.(kan utelates) 1 ss med smeltet smør revet ost etter smak  salt/pepper Jeg bruker 1 ildfast form til hver person, men 1 stor form som