LINSESUPPER ER IKKE DET SAMME SOM LINSESUPPE.
DEN ENDRER SEG FRA GANG TIL GANG, DET ER ALLTID ROM FOR KREATIVITET Kreativitet på kjøkkenet passer meg godt, oppskrifter er for meg mer en rettesnor enn en fasit. Ved ettertanke så er det vel derfor at kakebaking ikke alltid treffer blink her hos meg. Der må man nemlig være kjempe nøye når man måler og veier. Men denne gangen er det suppe og som vi vet, er basisen i orden så kan man variere og ellers være kreativ. Denne k velden samlet det seg 7 damer rundt mitt bord, med bøker og meninger og kloke tanker. Selvsagt måtte vi spise litt, ei suppe var løsningen tenkte jeg. Ei varm suppe som trøst mot stormen og regnet på utsiden. For å få varme i suppa på flere måter så må man jo ha got med krydder. Et lite detalj, i boka vi snakket om var krydder blandet i hjemmets morter et tema som gikk igjen. Vil bare si det. Fenikkel og korianderfrø Rister man dem i tørr, varm panne først, endrer smakene seg og blir rundere og bedre, ikke harde og skarpe. Den største morteren mått