DE KOMMER SÅ FORT ETTER HVERANDRE SOM BARE DET, De fleste av oss har en hver dag. Det betyr en alvorlig belastning på fantasi og oppfinnsomhet hos oss som føler ansvaret for å holde den tradisjonen igang. Da er det jo greit å finne ut hva andre driver med. Slik ordnet jeg med en svinefilet her forleden. Det greit om du liker hvitløk, men gjør du ikke det så er ideen god likevel. Endre innholde på fyllet så får du din foretrukne smak. Mitt forslag Oppskrift 1 svinefilet Timian 2 fedd hvitløk 1 ss maldonsalt Timian, hvitløk og flaksalt støtte jeg i morteren. Så splittet jeg fileten på langs, Smurte blandinga utover, hele brettet kjøttet sammmen og surret bomullstraåd rundt for å holde dette på plass under stekinga. Tror du dette smakte godt? Det passet hos oss. Kremost blandet med soltørkede tomater, sjalottløk Fetaost blandet med choritzopølser Kremost blandet med baconbiter Blåmuggost blandet med basilikum Uten kremost, men en blanding av alle disse S