KOKOSCURRY MED SJØMAT
VIDUNDERLIG MAT FRA FJERNE STRØK Til min store glede har jeg begynt å lese oppskrifter igjen. Det har vært en lang ettervinter med lav energi og lite entusiasme over hobbyene mine. Men nå har det løsnet litt og en av dem jeg gjerne leser og lager mat etter er Dagbladets Andreas Viestad. Forleden kom jeg over oppskrifter fra en reise han hadde tatt til Zanzibar av alle steder:Utenfor Øst-Afrika, smaker påvirket både fra Afrika, India og Den arabiske halvøy. Masse fisk og sjømat av alle slag. Da jeg leste oppskriften skjønte jeg at dette var mat jeg kunne lage og vi kunne like. Best av alt, bortsett fra blomkålen og fersk kokosnøtt så fantes alt i mine hyller og skap. Jeg satte igang og gjett om jeg ble gledelig overrasket. Enkelt å lage, utrolig godt og ikke det minste brennende og sterkt. Legg til bildetekst I sannhetens navn så får jeg innrømme at det ble ikke hverken blekksprut eller tigerreker oppi denne. Det hadde passet godt, men har man allergi så har man allergi,