DET BLE ET FISKEMÅLTID DENNE GANGEN

LOIN AV TORSK Vi koste oss med dette fiskemåltidet. En ganske alminnelig onsdags ettermiddag. En tallerken som forsøker å tiltale øyet, nesen og tilslutt ganen. Vin i glasset, lys på bordet og en tallerken som gledet oss. Adventstida har noen lyspunkter, eller for å være presis: Da lager vi lyspunkter for oss sjøl. Mye grønt i mørketida må til OPPSKRIFT: ca 200 gr fisk(sei, steinbit, torsk el.annet) ca 50 gr sprøstekt bacon 1,5 dl frosne grønne erter 1 pk aspargestopper fra Peru!!!!, Kan med hell byttes ut med gulrot stenger el terninger. Vil kanskje til og med se bedre ut på tallerknen. Det vil i allefall være bedre for kloden vår om vi holdt oss til kortreist mat. Jeg laget ferdig alle elementene før jeg stekte fisken. Den skar jeg i passe stykker, vendte i brødrasp med salt og pepper før steking. OBS ikke for høy starttemp. Fisken skal ikke brennes på utsida før den er gjennomstekt. 2-3 min på hver side, la de hvile i panna mens du først legger opp...