JEG PRØVER BISCOTTI, SOM FØR SAGT SMÅKAKER OG JEG... VI FINNER IKKE RIKTIG UT AV DET MED HVERANDRE
MEN DET VAR BARE TIL JEG BESTEMTE MEG FOR Å BRYTE DEN DÅRLIGE SIRKELEN Det første jeg gjorde var å bestemme meg for hvilken kake skal jeg bake. Så lette jeg rundt i egne oppskrifter, på nettet, prøvde å huske hvordan de smakte og så ut når andre har laget dem. Kort sagt jeg tok i bruk alt jeg rådde over av kunnskap og erfaring. Den kaken jeg bestemte meg for, var den italienske biscotti. En tørr og hard kake som er ment å dyppe i kaffe eller vin før den spises. Den oppskriften jeg fant fram til var amerikansk. De ser ikke så lekre ut her...du trodde kanskje det var brød? De stekes jo i to omganger, den siste omgangen er mest for å tørke kakene. Dette ser mye bedre ut Biscotti Amerikansk oppskrift 11/4 cup hvetemel 11/4 cup maisennamel 1/2 ts bakepulver 1/2 ts salt 6 ss usaltet romtemperert smør 1 cup sukker 2 store egg 2 ts fersk presset appelsinsaft 1 ts revet appelsinskall 1 cup hakkede dadler 1 cup pistasj eller mandler 1 cup tørkede aprikos 1 t