DENNE KYLLINGFORMA ER DET MULIG JEG HAR PRESENTER FØR.
DEN SMAKER LIKE GODT ENNÅ Av og til går jeg tilbake i gamle oppskrifter og leter etter ny inspirasjon. De fleste dagene lager man noe man har laget før, men så kommer jeg til å tenke på denne lettvinte oppskriften som jeg fant i et ukeblad for lenge siden. En deilig måte å servere en kylling på. Klar for steking OPPSKRIFT til 4 personer 1 kylling 1 squash 4-6 tomater 2 løk Marinade 1 dl soyaolje 2 fedd hvitløk pepper og olivenolje Kyllingen deles i 8. Hvert bryst i 2 og lår i 2. Bitene legges i marinaden 2-3 timer Når alt legges i forma deles tomatene bare i 2, squash i cm tykke skiver og løk i røffe båter. Deretter legges kyllingbitene over i form. Grønnsakene kuttes i litt rause biter og legges i forma. Dette er en litt røff hverdagsform. Resten av marinaden helles over kjøttet og grønnsakene. Dryss over rikelig med rosmarin eller bruk ferske rosmarinskudd. Inn i stekeovnen på ca 180 C i ca 30 min. Pass på at det