OM PØLSER OG SÅNT NOE.
JEG SKJØNTE PLUTSELIG AT PØLSER HAR VÆRT TOTALT FRAVÆRENDE PÅ DISSE SIDENE. PÅ TIDE Å GJØRE NOE MED DET. Vi er så heldige at vi har en god gammeldags slakter rett nedi gata her. Det er dessverre ikke ofte jeg handler der, men når jeg gjør det, så er jeg lykkelig og fornøyd. Denne slakteren lager noe av de beste pølsene du kan tenke deg. De heter ramsløkpølser, men det er det eneste vi får vite. Det store spørsmålet blir, hvilket tilbehør kan man ha når man ikke skal bruke sennep og/eller ketchup? Et av livets store spørsmål. Like før korianderen klippes i. Det finnes noe som heter Relish som kan passe når voksne skal spise pølser. Denne er ei bombe av smak, friskhet, næringsstoffer og ikke minst farver. Denne gir pølser og hamburgere det lille ekstra som løfter det forbi pølsesennepen. Mmmm Oppskrift 12 cherrytomater, finhakket 1 rød paprika, finhakket 1/4 rødløk, finhakket 1 fedd hvitløk, finhakket 4 vårløk, finsnittet 1/2 rød chili, finhakket 2 ss oli