DEN FANTASTISKE OG SPENNENDE KAKEN, RØD FLØYEL Det er ikke ofte, men det hender man oppdager noe man ikke har hørt om før i matveien. Det gjorde jeg for et års tid siden. I et familiebryllup med et innslag fra Australia dukket den opp i sin fulle prakt, The Red Velvet cake. En rød kake med 3 el. 4 lag, fylt med en lekker ostekrem. Riktig en kaloribombe, en fløyelsaktig, saftig, smakfull kake og en fyldig, litt søt, mektig og litt syrlig ostekrem. Helt utenfor det vanlige. Etter å ha søkt på Wicipedia, i forskjellige blogger og alt jeg ellers har kommet over av matspalter, så er det klart at denne kaken ikke er ukjent i det hele tatt. Tvert imot, den er en direkte kjendis i kakekretser. Visstnok Amerikansk opprinnelse, skulle vel skjønt det når jeg tenker på størrelsen og kaloriene. Det fins kort sagt utrolig mange variasjoner, både når det gjelder kake og fyll. Men min kjære lillesøster hadde allerede laget en slik kake, hun sendte meg en utprøvd oppskrift og den kommer he