INDISK LAM MED SPINAT OG YOGHURT
Det er godt med ei forandring Denne er så lett å lage, ingridiensene er i alle butikker og sist men ikke minst, den smaker fabelaktig. Ikke farlig sterk i det hele tatt. Jeg serverer med ris og nan, men du kan bruke spaghetti, penne eller poteter om du vil. Gryteretter er ikke fotogene OPPSKRIFT for 4 personer 1/2 kg lammekjøtt skåret i små terninger 1-2 ss stekeolje o,5 ts malt chili 1 ts malt koriander 1/2 ts spisskummin 1 ts gara masala 1/2 ts gurkemeie 2-3 ts vann 4-5 fedd finhakket hvitløk 2-3 ss revet fersk ingefær 1 middels stor løk revet Salt 2 dl yoghurt naturell 1 l løst pakket, ferske spinatblader Varm ei gryte med olje og ha oppi alle krydrene untatt gurkemeie. rist denm raskt over varmen, ha vann klart slik at de ikke brenner seg. Deretter har du i kjøttet, stek dette i 3-4 min mends du vender på kjøttet. Både for stekeoverflate, men og for å få fordelt krydderet. Gurkemeie, den finhakkede hvitløken, raspet ingefær og revet løk ha