KOKT TORSK MED BLOMKÅLPURE
FISKEMIDDAG ER DET NOE DA? JA, JEG SYNES JO DET. IKKE SÅ MYE NYTT DENNE GANGEN Fordi at i fryseren lå en liten rest av den digre skreien jeg hadde i påsken. Den serverte jeg med choritzo/chili salsa, blomkålpure og poteter Slik så det ut Kokte torskestykker ikke så veldig spennende, men med godt tilbehør nærmer vi oss festmat. Det smakte godt og var en fin variasjon over temaet fisk. Blomkålpure var og veldig godt, ser på bildet at det godt kunne vært noe grønt der. Oppskrift på Coritzo/chilisalsaen ligger i arkivet, men blomkål pureen kommer her. Oppskrift til 4 personer 1 liten blomkål 60-70 gr smør litt melk salt/pepper Kok kålen mør og mos den. Vil du ha helt glatt mos, bruk stavmikser. Rør inn smør, krydder og litt melk. Du kan lage den i forkant og koke den opp når du skal bruke den.