ENDELIG EN BACALAO FOR MEG
TÅLER DU IKKE TOMATER? JAHA, DA SKAL JEG DELE EN HEMMELIGHET MED DEG. DET FINS BACALAO UTEN TOMATER. Først av alt så må vi vel få på plass noen grunnleggende fakta. Bacalao betyr TORSK. Du lager altså bacalao enten du fyller gryta med tomatpuré, hermetiske tomater eller ferske tomater. De er faktisk helt irrelevante. Torsken derimot, Den flatsaltede, tørkede klippfisken, den er hoved saken i en bacalao. Jeg er litt glad og lykkelig over å kunne presentere en gryterett med klippfisk, uten tomater. Joda, jeg vet jeg har noen tidligere oppskrifter hvor klippfisken har hovedrollen, men det blir vel aldri for mange oppskrifter, vel? Så er vi igang Så langt var det bare spennende, en utforskning i klippfiskens muligheter. Oppskrift · 400 g klippfiskfilet (loin) · 1 dl olivenolje4 · 1 gule løk · 4 hvitløkfedd · 1 rød chili · 1 laurbærblad · 400 g småpotet · 2 gule paprika ·