PAELLA ER IKKE HVERDAGSKOST HOS OSS
DERFOR ER DET SPENNEDE Å PRØVE DET EN GANG Som sedvanlig på en fredagskveld prøver jeg å gjøre meg ekstra flid. Resten av uka er middagene litt ymse. Noen dager er en av oss borte, eller opptatt med andre ting eller rett og slett bare uten matlyst. Den ene uten matlyst er veldig sjelden meg, for å si det rett ut. Altfor sjelden, men jeg forsøker å lage forskjell på hverdager og helg. Han som er utnevnt til smakspanel har en stor glede av å spise mat med ris i eller ris til. for ei uke siden serverte jeg Italiensk Risotto, og denne fredagen tenkte jeg at Spansk Paella er lurt. Her huset fins ingen paellapanne. Den store stekepanna mi gjorde samme nytten. Bortsett fra at jeg laget bare halvparten for vi var jo bare to. Strålende fager og gode smaker Det er veldig mange likhetstrekk i framgangsmåten, men også helt klare forskjeller i krydder og tilbehør. Oppskrift til 4 pers 3-4 kyllingfileter(el 1 kyllinglår pr pers.) 1 løk finhakket 1 kinesisk hvitløk finhakket 2 chorit