FISKEMIDDAGER KAN VÆRE UTROLIG KJEDELIG
DEN FREDAGEN VI SPISTE EN FYLDIG OG GOD MATBIT TIL APERITIFFEN, DEN DAGEN HADDE VI EN VELDIG ENKEL MIDDAG Vi har jo ordnet oss slik at vi spiser middag senere på fredagskvelden. Denne gangen ble aperitiffen nesten hovedmåltidet. Det var derfor helt greit at denne gangen besto middagen derfor bare av et stykke kokt fisk og litt salat. Det er klart det var kjedelig, men den gangen var det helt ok. Er vi på diett? Du får tro oss på at det smakte utmerket. Ikke spennende, ikke slik at vi så fram til det måltidet. Med et glass god hvitvin til, så gikk vi glad og fornøyd inn i fredagsnatta. Jeg kan fortelle deg at uten saus til, så blir det tross alt litt kjedelig. Dressing på salaten gir den smakstilsetningen som vi trengte der og da. Oppskrift på dressingen? Jeg bruker det som kalles en fransk dressing eller vinagrette. Det er en basisoppskrift hvor man kan kan tilsette flere smaker. Denne gangen tilsatte jeg dill fordi den smaken liker vi til fisk. Basisoppskrift 1 ts