SUPPE AV LAMMEKJØTT
NÅ HAR JEG PRØVD DET OG, OG DU VERDEN .... Det hele startet da "smakspanelet" skulle vikariere i stillingen som "innkjøpssjef." Av helt andre grunner enn mat, dro han en kort (2,5 t)fergetur til vårt billige naboland Sverige. Etter oppdrag fra "kjøkkensjefen" handlet han og kjøtt. Det viste seg at kunnskapsnivået hos den"vikarierende innkjøpssjef" var sviktende. Han satset på lav pris og et stort kvantum. (Sunnmøring vet du). Det gikk som det måtte, rare kjøttstykker fra uvanlige deler av dyret, med mye ben og lite kjøtt. For å gjøre meg nytte av dette, måtte jeg søke både høyt og lavt, langt inne i Google og i mine egne erfaringer. Jeg glodde på matprogram på forskjellige TV kanaler og jammen dukket ikke Andreas Viestad opp med løsningen. Koriander sammen med lam, et must. Han snakket om Bergensk Pottekjøtt. Helt ukjent for meg, men med en herlig, gammeldags og tradisjonell aura som vekket min nyskjerrighet. Dette er oppskriften