ØRRETRULADE MED FYLL

FISK I DAG IGJEN? HERRRLIG SIER NÅ JEG. For tiden er det fin fersk ørret å få tak i her i nærbutikkene. Dermed er jeg igang med å finne måter å variere den på. Forleden hadde jeg et lite dameselskap hvor det var nødvendig med en lett kveldsmiddag. Gode råd er dyre, men fiskeretter står alltid høyt i kurs. Hvorfor det? Magert, lettfordøyelig, velsmakende og mulighetene til å variere er store. Råstoffet jeg hadde var en fiskefilet Rosa og lekker Du kan se på bildet at jeg brukte både pinsett og kniv, og fiskeskinnet bruker jeg en annen gang til å koke fiskekraft til suppe. Fileten skal altså være skinn og benfri(med en egen pinsett) før du setter i gang å lage ØRRETRULLADE MED FENIKKELFYLL For 4 stk. 800 gr ørret/laksefilet, hel uten skinn og ben 1 finhakket fenikkel 1 bunt vårløk finhakket dill etter smak evt kjørvel, hvitløk salt \pepper Disse urtene varierer du etter egen smak. Kanskje du liker noen helt andre til fisken. Vårløk og fenikkel skal fres...