SALAT AV AGURK OG SPIRER
DENNE ER FRA KOREA, PASSE LANGT BORTE, OG PASSE EKSOTISK. Men den smakte godt sammen med kylling-curry på lørdagskvelden. Det er noe av det morsomste jeg vet, å finne helt nye oppskrifter og prøve ut helt nye smaker. Heldigvis for smakspanelet så har vi gode gamle smaker de fleste dagene. Innmari grønt på benken denne dagen Det der med å lage en grønn salat er en enkel sak, men å få variasjon er egentlig litt vanskeligere. Siden bønnespirer er veldig sunt og godt så er det jo lurt å få dem med i maten. Har funnet to oppskrifter hvor man bruker spirer. Den ene er salaten, den andre er oppvarmet og kan spises som egen rett. Alle ser at dette er verdt å spise, ikke sant? Oppskrift 300 gr bønnespirer 1 liten agurk 2 ts sesamolje 2 ts ristede sesanfrø 2 små vårløk saften av 1/4 sitron 2 ts soyasaus Kok opp en kjele med vann,ha bønnespirene i og dem koke i ett til to min. H ell av vannet og la dem dampe tørre. Skjær agurken i to, ta ut kjernene og kast dem. S