KJØTTKAKER AV LAMMEKJØTTDEIG
DE BOLLENE MED MASSE KRYDDER OG DEILIG STERK SMAK Jeg lengter av og til etter mat med sterk kryddersmak. Da tenkte jeg på den oppskrifta på kjøttkaker jeg brukte tidligere engang. Lammekjøttdeigen lå vel forvart i fryseboksen, da var det vel bare å bla i arkivet for å aktivere hukommelsen og sjekke at ingrediensene var i hus. Det er ofte slik at jeg lager om igjen matretter vi har likt godt. Ikke noe revolusjonerende i det, de fleste har det vel slik. Jeg har nok en større nysgjerrighet på smaker og mat enn de fleste. Allikevel søker jeg tilbake til det som smakte oss før. Hvordan skal familien ellers få tradisjoner? Ja jeg bare spør, men s å var det sterke kjøttboller da? Nå kommer jeg til dem. Masse god frisk salat hører til Og har du sett, d et er flere veier som fører til Rom. Da er det bare valgets kval som gjenstår. Oppskrift nr 1 500 gr kjøttdeig av lam eller storfe 1 kokt potet 2 ss brødrasp i 1 dl vann 2 dl melk 1 egg 2 ts salt 1/2 ts pepper 1 ts chi