TOMATER NÅR MAN HAR MATINTOLERANSE? DET TAR LIKSOM INGEN ENDE, OG ER IKKE SÆRLIG SEXY
TOMATER, JORDBÆR, NØTTER, KREPS, REKER, KRABBER, TØRKET FRUKT, RÅ GRØNNSAKER OG RÅ FRUKT, OG ENDEL JEG IKKE ENNÅ VET, ELLER ORKER Å TENKE PÅ Mat- intoleranse er jo egentlig ikke noe å klage på. Det er ikke noe man dør av, det ikke slik at blir helsa forringet og livskvaliteten er det heller ingenting å si på. Det er jo bare å sørge for å unngå det man får ubehag av, ikke sant? For ubehag får man hvis man mister konsentrasjonen og bare husker på hva du liker, kanskje etter et glass vin. Dessuten kan man jo aldri helt vite hva som er i den maten du spiser. Man må spørre og da er du straks blitt et problem for dem som lager maten. Som du skjønner helt problemfritt er det ikke, selv om liv og helse ikke står på spill. Før dette ble et problem for meg laget og brukte jeg mye tomater, jeg har noen innlegg om bare tomater og mange oppskrifter med tomat i. Den ingrediens jeg oftest støter på i matlaging som derfor oftest gir meg magetrøbbel og sm erter er tomaten. De