CASSOULET, HVA ER NÅ DET?
ENDA EN AV DE STORE SMAKSRIKE FRANSKE GRYTENE ELLER FORM Denne hadde jeg såvidt bare hørt om. Min gamle kjenning Andreas Viestad hadde en artikkel om denne formen i Dagbladet tidligere. Den inneholdt flere av de tingene jeg er begeistret for, f.eks grove smaksrik pølser som vossakorv. Confiterte andelår, grønnsaker og hvite bønner. Avisen ble borte før jeg fikk tatt vare på oppskriften, så da var jeg på egen hånd. Etter å ha lest 3-4 forskjellige forslag Cassoulet, så skjønte jeg at jeg måtte gjøre det på min måte. En innviklet og arbeidskrevende oppskrift, Passe biter Så grove må pølsene være, det fins veldig mange typer og smak og behag bestemmer her som alltid ellers, men det lønner seg å jakte på god kvalitet og smak. Den spanske choritzopølsa f.eks. har en smak som ikke passer så bra. Her ligger de, blanke med sprøtt skall Det ferdige resultatet har et ganske tiltalende utseende. Slik ble den tilslutt Så kommer min hjemmelagede oppskrift For 4 stk.