SOM ERSTATNING FOR DRUER, EPLER, PÆRER, SELLERI OSV, SÅ LAGER JEG SØTLIG, FRISKT OG SYRLIG SYLTETØY. Den dagen jeg skjønte at frisk frukt og rå grønnsaker er ubehagelig og ufordøyelig for min fordøyelse, den dagen begynte jeg å lage forskjellige typer av syltetøy som erstatning. Det jeg trodde var forårsaket av osten, viste seg å være ubehandlet frukt og grønnsaker. Nå går det så meget bedre. Her er noen forslag jeg liker spise når vi har ost på bordet. Oppskrifter SYLTEDE KIRSEBÆR 1 Boks hermetiske kirsebær, 8-10 kumquat (eller 1 appelsin) 1ss sukker 3 stjerneanis Del kumquat i to eller appelsin i mindre deler. Ta alle ingrediensene i en kjele og kok opp over svak varme til det meste av vesken har fordampet.(reduser) Serveres avkjølt. VALNØTTER I HONNING 200 gr valnøtter, 1 dl akasiehonning Bland dette og server OSTESYLTETØY 1-2 dl rødvinsgele 1-2 dl jordbærsyltetøy (Bør kjøpes ferdig) 1 knivsodd kanel 1/2 ts kardemomme 1/2 ts nellik Smelt