Innlegg

Viser innlegg fra september 17, 2017

SEPTEMBERHAGE, DET ER HØST DET.

Bilde
DET HAR VÆRT VELDIG VÅTT, MEN PLUTSELIG SÅ ER DET LITT VARMT OG SOLEN SKINNER. Du vet, da må jeg ut for å sjekke hvordan det står til og hvordan har hagen og plantene det. Har de klart seg uten meg... og ja, det har de. I hagen som i naturen ellers så klarer planter seg stort sett fint på egen hånd. Det er til og med et par roser med knopp som ikke har tenkt å gi seg.  Tror det er vår vet du Det er nesten slik at jeg synes de ser friskere og grønnere ut nå. Her er ingen tvil, høst Det er helt klart noe som må ryddes bort. Den benken orker ikke mer regn. Noen har spist og kost seg Det ble ingen epler på oss i år heller. Vi bryr oss ikke. De gangene jeg har prøvd å ta vare på noen, så har vi funnet ut at det de forrige eierne sa om at dette ikke var gode epler, det stemte. De smaker ikke noe godt. Men alt er ikke forfall og tristesse. Noen planter gir seg ikke. Den eneste sola i hagen i høst. Denne er ny av året og en blomst jeg liker godt, men det gjorde

RESTAURANTBESØK SOM GIR MERSMAK

Bilde
MERSMAK PÅ MANGE MÅTER, BÅDE FORDI MATEN SMAKER SÅ GODT, FORDI SELSKAPET ER UTMERKET OGSÅ FORDI DET ER PÅ VEI TIL Å BLI EN TRADISJON Hver gang vi er en tur i Bodø på familiebesøk, har vi avsluttet besøket med et restaurantbesøk. Etterhvert er det et spesielt sted vi kommer tilbake til, nå for andre gang.  Jeg har mine ord i behold når jeg snakker om tradisjon. Bodø og familiebesøk har vi gjort så ofte at det trygt kan kalles tradisjon.  Restaurantbesøk siste dag, har vi også gjort ofte nok til at det kommer inn i samme kategori. Besøkene på Ohma Asian Food må bli litt flere enn to for å kunne kalle en tradisjon. Men det blir ikke vanskelig.  Flotte, hyggelige lokaler, vennlig og hjelpsom betjening og veldig god mat. etter to besøk der Chrispy Duck med plommesaus og rispannekaker sto på menyen for min søster og meg, så er jeg frelst. Syrlige, friske og søte Selvsagt tok jeg ingen bilder der og da, men en oppskrift på den eventyrlige plommesausen skal jeg klare Oppskrift