SALATTID, ER DET NOE SOM HETER DET?
NEI, DE ER DET NOK IKKE, MEN JEG ER MERE GLAD I SALAT NÅR DET BLIR LITT VARMT UTE. Legg merke til at jeg nevner ikke grill og grilltid. Det foregår ikke så mye grilling hos oss. Noen ganger griller vi og da er det godt både med salat og en relish. Hos oss spiser vi ofte en grønn salat et par ganger i uka, og oftere i den varme årstiden. Den serveres til alt bortsett fra mat med hvit eller brun saus. Hva mener jeg med grønnsalat tro? Hos meg er det en enkel sak. Det er dressingen som gjør den store forskjellen. Alle har sine favorittsmaker, jeg kan bare fortelle hva jeg gjør. Det er lekkert med bare grønt og I denne bollen med salat på bildet over her er det bare Isebergsalat, vårløk og avocado, Denne er klar til remuladedressing I min hverdag velger jeg ofte en salat hvor du får to hoder i samme pakke, den heter prinsessesalat. Dessuten liker jeg å finhakke vårløk og ha i noen små oppdelte tomater. Som sagt dressingen er det viktigste for meg. De forskjellige j