SMÅKAKER ER BLITT LITT AV EN BESETTELSE HOS MEG.
MEN DET ER ET FORHOLD MED SINE OPP OG NEDTURER Antallet forskjellige oppskrifter som er utprøvd her på kjøkkenet... det er etter hvert betydelig. Har jeg lært noe underveis?? Akkurat det er jeg litt usikker på. Kanskje dette: - at jeg har lyst å smake gode småkaker, - at det er ergerlig å ikke få til det du prøver, - at jeg er over gjennomsnittet sta når jeg har satt meg noe i hodet. Vi kan jo kalle det en lærdom. Imens baker jeg småkaker etter nye oppskrifter. Denne gangen baker jeg en som kommer fra nettstedet Godt.no, på trykk i Aftenposten. Penslet med eggehvite og drysset med perlesukker Slik så de ut, smakte godt gjorde de og. Tror til og med de kan beskrives som vellykkede. I oppskrifta er de satt sammen to og to med en sitronkrem mellom. Jeg gjorde ikke det, men jeg skriver opp oppskrifta på den og for sikkerhets skyld. Kanskje du vil prøve den, eller jeg selv om noen uker, hvem vet? OPPSKRIFT 185 gr usaltet smør 50 gr melis 1 ts vanilje ekstrakt