GRØNNSAKGRATENG
REISELIVET GIR NY INSPIRASJON DETTE ER EN LITEN VRI PÅ HVORDAN GRØNNSAKER KAN SERVERES. Hvis du fulgte nøye med, så oppdaget du kanskje en liten kritisk tone da jeg omtalte tårnet av grønnsaker som var fraværende under måltidene vi hadde i Tyskland. Da var det jo noe helt annet i "La Belle France". I rettferdighetens navn må det jo tilføyes, at der handlet vi og sørger for mye mat selv. Men forskjellen er uansett der. Den franske maten er best! Legg til bildetekst Når man snur og vender på tanker ideer og fantasien sin for å finne på noe å spise, da er ei kokebok ikke å forakte. Denne gangen ei fra mange år tilbake, men noen lure tips fant vi. Denne grønnsaksgratengen var veldig god. Oppskrift Ca 1 l grønnsaker i terninger (gulrøtter, sellerirot, blomkål, brokkoli, purre osv 100 gr cottage cheese ca 150 gr revet ost 2 stk egg revet muskat, salt, pepper og timian. Forvell grønnsakene i ca 4-6 min, bland cottage cheese, eggeplommer revet ost og krydder,