Innlegg

Viser innlegg fra januar 4, 2015

HOS OSS SERVERES DET BARE FORRETT I MINE ALLER BESTE ØYEBLIKK

Bilde
MEN DE KOMMER JO AV OG TIL..... MINE BESTE ØYEBLIKK,...MENER JEG Ut fra starten her er det ikke vanskelig å skjønne at tankene mine ennå dreier seg rundt noen av de gode matøyeblikkene vi har hatt ved slutten av fjoråret. Det kommer kanskje av at det ikke er så mye nytt på den fronten i det nye året. Det dreier seg mest om rester og uinteressante rydde-runder i kjøl og frys. Men når tingenes tilstand er slik, så har jeg vel lov til å drømme litt og bli litt nostalgisk. Feks den forretten jeg serverte 5.dag jul. Den var et nytt bekjentskap og veldig god. Elementene jeg brukte var derimot ikke nye. Retten var satt sammen av bare ting jeg har gjort og brukt før. Det som var nytt var kombinasjonene. Kan jo brukes til så mangt Oppskrift til ca 4 personer 750 gr poteter 250 gr sellerirot 1 ts sitronsaft salt pepper olje til steking Skrell og grovrasp potet og selleri, press ut overflødig væske. Gjerne gjennom et klede eller ei sikt. Ikke la den stå den blir fort misfarget