JEG BLE IALLEFALL OVERRASKET OG GLAD, DET VAR NEMLIG HELT SANSELØST GODT Romflambert annanas m/grov pepper og is For at ei oppskrift skal få meg til å fryde meg, så er et av kriteriene at den tar kort tid og er lett å tilberede. Slik var det med denne. Legg til bildetekst Dette ser kanskje innviklet ut, men tro meg det er ikke det. Romflambert annanas m/grov pepper og is Oppskrift for 4 4 skiver frisk ananas Litt grovmalt sort pepper olje til steking ca 1 dl rom Vaniljeis Legg ananas skivene i varm panne, la dem bli karamellisert. Ta panna bort fra stekeplata og hell over 0,5- 1 dl rom. Tenn på alkoholdampen med ei fyrstikk, la dette brenne til det slukkes av seg selv. Legg skivene på desserttallerkner, dryss over pepper og legg på ei kule vaniljeis til hver. Det er litt saft igjen i stekepanna, den kan du fordele på de 4 tellerknene. Tips når du brenner av alkoholen(flamberer), da er et lurt å holde flammene unna vifta over ovnen. Flammene kan ellers slå opp