HAR DU HØRT UTTRYKKET RUB-A-HUB?
DET ER NOK SIKKERT FORDI JEG IKKE ER SÆRLIG OPPHENGT I GRILLING AT DET ER NYTT FOR MEG. Det er altså bare en spesiell krydderblanding, men spesielt for kjøtt som skal på grillen.Helst kylling og svinekjøtt. Uten grill er min løsning å kjøpe koteletter, krydre dem og legge dem i en aluminiums form og legge dem i forvarmet ovn, steke dem på høy varme ca 30 min. Ser nesten ut som gullstøv Oppskrift 5 ss paprikapulver 2 ss salt 2 ss chilipulver 2 ss brunsukker 1/2 ts malt pepper 1/2 ts malt hvitpepper 1 ss oregano 1 ss hvitløkpulver 1 ss løkpulver 1 ts cajennepepper Bruk nøyaktige mål. Bland alle ingredienser godt i en bolle og ha det over i en lufttett beholder . I denne behoderen kan du oppbevare blandingen Lager du dobbel porsjon har du for resten av grillsesong. . Gni det du trenger godt inn i kjøttet. De kokkene som driver med dette "masserer" krydderblandingen inn i kjøttet. Når det gjelder grillmat og krydder så er jeg ingen ekspert, denne op