NÅ ER VI KLAR FOR FISKESUPPE.
ET LITE PROBLEM BARE. JEG ER IKKE SÅ VELDIG GLAD I DEN VANLIG typen Du vet den med gulrøtter, purre, fisk og mye fløte. Jeg liker jo å prøve noe nytt og nå ble det denne grønne varianten. Herlig farge på fiskesuppa Denne heter laks og spinatsuppe, Herlig hva? Det smakte forbasket godt, nybakt foccacia til og fredagskvelden var reddet. Et lite glass rosevin er det foretrukne valget når sola baker. Men blir det varmere må det nok øl til. OPPSKRIFT: 400 g skinn - og benfri Salma laks 200 g poteter 5 dl fiskebuljong 1 dl dill 1 dl gressløk 3 dl Crème Fraîche Lett 70 g babyspinat Du koker potetene i fiskekraften, ca 20 min, spinat, dill og gressløk har du i i siste minutter,ha den over i hurtigmikser, og mos den til en grønn smakfull mos. Den har du tilbake i kjelen og koker opp med de små fiskestykkene, scampi og reker legges på tallerken med et dryss av ørretrogn som pynt. Fiskebitene kan og kokes i fiskekraften fra starten av og legges tilside til servering. Hvis