POTETFONDANT
DET KAN IKKE SIES OFTE NOK: POTETER ER NÆRING, HELSE OG SMAK Den er jo ikke til å komme utenom, men allikevel vil jeg altså ha variasjon over det temaet. Hver gang jeg bytter poteten ut med forskjellige ting med tomme kalorier og masse karbohydrater, så tenker jeg ut en ny måte jeg kan bruke poteten på. Nei, det ble helt feil. Det er ikke jeg som tenker det ut. Jeg finner fram til det andre har tenkt. Der er jeg veldig god. De surrer i vei Til kokt torsk passer kokte poteter, men hvis du har hvit fisk, hvit blomkålpure og hvite grønnsaker da trenger du noe med farge på tallerkenen, tenkte jeg. Derfor potetfondant. Oppskrift 1 stor potet pr person smør eller annet bacofett til steking 4 dl kyllingkraft timian Skrell potetene og skjær ut en ca 4 cm bit på midten av poteten. Slik blir fondanten mest mulig jevn i størrelsen og bitene koker jevnt. Skalkene på enden koker du sammen med blomkål hvis du lager blomkålpuree. Disse bitene steker du i panna slik at de får e