LANGTIDSSTEKT LAMMESKANK
GIR KJØTTET EN HIMMELSK SMAK. DEN MÅTEN Å TILBEREDE LAMMEKJØTT PÅ HAR HELT TATT OVER HOS OSS. Borte er lammestek med rosa eller rødt kjøtt i midten. Borte er skiver med kjøtt på et fat. Velkommen til sakte utvikling av smaker der alt av sener og fett er smeltet sammen med kjøttet til en helt annerledes og himmelsk smaksopplevelse. Denne helga var det tid til en ny runde med lammeskank i gryte. Jeg har skrevet om dette før og ser at det er populært. Ikke det minste rart, det er populært hos oss og. Denne gangen brukte jeg den fine røde jerngryta mi. Kjøpt i Frankrike og møysommelig fraktet hjem. Forskjellene i prisen gjorde det verdt bryet. I den sorte gryte .... Start minst 5 t før dere skal spise. Gjerne mer om du trenger det. Oppskrift for 4 personer 2 lammeskanker 1 hvitløk 2 gulrøtter 1 vanlig løk 4-5 cm pastinakk(Kan utelates.) salt pepper sitron Stikk fedd med hvitløk inn i kjøttet, lag hull på langs av benet med en spiss kniv. Brun knoken godt i var