SUSHI ER EN AV VÅRE FAVORITTER
DESSVERRE ER DET IKKE NOE JEG HAR PRØVD PÅ KJØKKENBENKEN ENNÅ, JEG GJENTAR ENNÅ Det virker litt komplisert, her er det ikke bare å flyte på gammel kunnskap. Råstoffene er ukjente, bruken er ny, smakene er uvanlige og jeg kjenner den store usikkerheten tar meg. Det er nok derfor jeg hittil har gått en tur i min veldrevne sentrums Menybutikk, kjøpt de ferdige produktene de har. Det har for så vidt fungert bra, om enn dyrt. Allikevel en grei nok måte for oss til bli kjent med smakene. Tenkte at det er langt fram for meg å ta sjansen på noe hjemmelaget. Stor var gleden min over å finne noen som solgte produkter og hadde ideer for hvordan gjøre dette på eget kjøkken . Kanskje ikke akkurat sushi eller maki, men noe innen min rekkevidde. Ikke akkurat sushi,... Oppskrift 1 loin av salmalaks 1 glass wasabiperler 1 tube chilimajones Fisken skjæres i tynne skiver ved å holde kniven skrått mot fisken , ikke 90 graders vinkel , men mer mot 45 grader. 1 skive til hver munnfull et