LYSTEN PÅ FISKEKAKER DUKKER OPP AV OG TIL
SMAKEN BRINGER MEG TILBAKE TIL BARNDOMMENS RIKE OG NÅR DET GJELDER FINGERMAT, DETTE ER DEN ULTIMATE FINGERMATEN Nå er det jo mange ting som bringer meg dit, flere og flere jo eldre jeg blir, men fiskekaker er det allikevel noe spesielt med. Siden denne lysten har kilt meg litt i tankene noen dager,og siden regnet siler ned og hagearbeidet må vente uansett, så skaffet jeg råvarer og satte igang. Nam, Nam oppskrift på fiskekaker med gressløk 500 sei 2 TS SALT 0.5 TS NYKVERNET PEPPER 2 TS POTETMEL 2 EGG 3 DL MELK 0,5 ts revet muskat 1 LØK 1 HVITLØKBÅT GRESSLØK, HAKKET Hakk løken og stek den i rikelig med smør på middels varme, slik at løken blir myk, men ikke brunet. Halvveis i stekingen har du i finhakket hvitløk og lar det steke forsiktig med. Avkjøl. Skjær fisken i grove biter og ha den i en matmølle, foodprocessor eller kjør fisken i en kvern. Ha i salt, pepper og potetmel. Kjør videre til du har en seig farse, som klumper seg litt run