DENNE KYLLINGFORMA ER DET MULIG JEG HAR PRESENTER FØR.
DEN SMAKER LIKE GODT ENNÅ
Av og til går jeg tilbake i gamle oppskrifter og leter etter ny inspirasjon. De fleste dagene lager man noe man har laget før, men så kommer jeg til å tenke på denne lettvinte oppskriften som jeg fant i et ukeblad for lenge
siden. En deilig måte å servere en kylling på.
OPPSKRIFT til 4 personer
Klikk her for å finne flere oppskrifter.
Av og til går jeg tilbake i gamle oppskrifter og leter etter ny inspirasjon. De fleste dagene lager man noe man har laget før, men så kommer jeg til å tenke på denne lettvinte oppskriften som jeg fant i et ukeblad for lenge
siden. En deilig måte å servere en kylling på.
![]() |
Klar for steking |
OPPSKRIFT til 4 personer
1 kylling
1 squash
4-6 tomater
2 løk
Marinade
1 dl soyaolje
2 fedd hvitløk
pepper og olivenolje
Kyllingen deles i 8. Hvert bryst i 2 og lår i 2. Bitene legges i marinaden 2-3 timer
Når alt legges i forma deles tomatene bare i 2, squash i cm tykke skiver og løk i røffe båter.
Deretter legges kyllingbitene over i form. Grønnsakene kuttes i litt rause biter og legges i forma. Dette er en litt røff hverdagsform. Resten av marinaden helles over kjøttet og grønnsakene. Dryss over rikelig med rosmarin eller bruk ferske rosmarinskudd.
Inn i stekeovnen på ca 180 C i ca 30 min.
Pass på at dette ikke blir for brunt, soyaolja kan gi brent overflate før det er stekt. Da bruker jeg et ark stekepapir eller folie i de siste minuttene
Serveres med god ris.Klikk her for å finne flere oppskrifter.
Kommentarer
Legg inn en kommentar