DAGENS TILBAKEBLIKK
TRADISJONER
Roastbeaf er jo gammelt nytt, smaker likevel godt servert med pepperrotkrem og røstipoteter. Synes det er en lur måte å bruke opp kalde poteter og få varierte dem på.
Det er litt vanskelig å være helt nøyaktig i denne oppskrifta. Hør bare her: 1-2 rå poterer, 3-4 kokte poteter, en bit sellerirot eller gulerot eller søtpotet, eller løk.
Litt av hvert her spør du meg, men det funker.
1 egg ,salt og pepper.
Roastbeaf er jo gammelt nytt, smaker likevel godt servert med pepperrotkrem og røstipoteter. Synes det er en lur måte å bruke opp kalde poteter og få varierte dem på.
![]() |
De er veldig gode |
Litt av hvert her spør du meg, men det funker.
1 egg ,salt og pepper.
Bruk en skje til å legge passe store deigbiter i varm panne. Ligner på rislapper. Ferdig når de er gylne og gjennomstekt.
Kommentarer
Legg inn en kommentar