EN LITEN PASTARETT
TIL FRYD OG GLEDE
Det er noe sommerlig med kalde pastaretter. Dessuten er de enkle og tilberede. De gjør livet fleksibelt, noe som passer godt om sommeren her. At smaken er god er heller ikke noe ulempe. Tvert imot, vi blir så glade av gode smaker.
Fleksibiliteten jeg snakker om kommer av at man kan lage den ferdig og vente med å servere til det passer. Det er heller ikke en fastlagt mengde du har av de forskjellige ingrediensene. Du lager til så mange mennesker du ønsker å servere den dagen.
Her har vi igjen et eksempel på "så tar vi litt av ditt og en dæsj av datt".
Altså:
OPPSKRIFT: kok så mye pasta du trenger til de personene du skal serverer. Bruk den pastatypen du foretrekker, her har jeg brukt spagetti, men penne passer nok bedre.
Skyll i kaldt vann når den er ferdig kokt. Rør inn i den kalde pastaen, 1-2 -3 ss sterk pesto, kutt tomater i små biter eller bruk små tomater som du deler i to. Spekeskinke i små biter, korianderblader og pinjekjerner drysses over. Spekeskinka kan byttes ut med kyllingfilet i biter, men den salte smaken fra skinka er ekstra god.
Flere pastaretter fins her
Det er noe sommerlig med kalde pastaretter. Dessuten er de enkle og tilberede. De gjør livet fleksibelt, noe som passer godt om sommeren her. At smaken er god er heller ikke noe ulempe. Tvert imot, vi blir så glade av gode smaker.
Så enkelt |
Her har vi igjen et eksempel på "så tar vi litt av ditt og en dæsj av datt".
Altså:
OPPSKRIFT: kok så mye pasta du trenger til de personene du skal serverer. Bruk den pastatypen du foretrekker, her har jeg brukt spagetti, men penne passer nok bedre.
Skyll i kaldt vann når den er ferdig kokt. Rør inn i den kalde pastaen, 1-2 -3 ss sterk pesto, kutt tomater i små biter eller bruk små tomater som du deler i to. Spekeskinke i små biter, korianderblader og pinjekjerner drysses over. Spekeskinka kan byttes ut med kyllingfilet i biter, men den salte smaken fra skinka er ekstra god.
Flere pastaretter fins her
Kommentarer
Legg inn en kommentar